Over ons
Over ons

Over ons

MExT Group is met haar divisie MExT First Medic al 27 jaar dé specialist in EHBO-services en -producten voor bedrijven en instellingen die eindgebruiker zijn.

 

Onze 180 medewerkers engageren zich elke dag om onze klanten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk hoogkwalitatieve en veilige producten en een professionele service aan te bieden. Onze dienstverlening staat garant voor de ontzorging van elk bedrijf en elke instelling, ongeacht de sector en het aantal personeelsleden.

 

De MExT Cardio divisie richt zich specifiek op de markt van niet-professionele gebruikers met een gamma aan halfautomatische en volautomatische AED-toestellen en -toebehoren, aangevuld met een gegarandeerde jaarlijkse controle- en onderhoudsservice. Ook voor AED-opleidingen op maat kunt u bij MExT Cardio terecht.

Onze missie

Onze missie 

Onze meer dan 350 000 klanten moeten kunnen beschikken over een compleet EHBO-productgamma, met AED-toestellen, klassieke EHBO-materialen en innovatieve producten speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven.

 

Door het verder optimaliseren van ons ISO9001 kwaliteitssysteem en door gerichte investeringen, willen we niet enkel ons gamma aan diensten en producten, maar ook onze geografische aanwezigheid verder uitbouwen.

Onze waarden 

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op sterke waarden en normen. We engageren ons om steeds alle nodige middelen ter beschikking te stellen om zo continue productontwikkeling en een constante spiraal van verbetering en groei te garanderen.  

Meer dan 375.000 klanten vertrouwen elk jaar op onze professionaliteit en de kwaliteit van onze producten en diensten.   

Algemene vraag?

MExT Cardio BE

Tel. +32 51 82 80 83

info@mextcardio.be
www.mextcardio.be

part of
M.Ex.T. Belgium nv
Industrieweg 1
BE-8800 Roeselare

MExT Cardio NL

Tel. +31 13 808 04 14

info@mextcardio.nl
www.mextcardio.nl

part of
M.Ex.T. Netherlands B.V.
Maidstone 52
NL-5026 SK Tilburg

MExT Cardio DE

Tel. +49 201 890 415 90

info@mextcardio.de
www.mextcardio.de

part of
M.Ex.T. Germany GmbH
Sylviastraße 21
DE-45131 Essen